Latihan ABSS

Artikel ini juga tersedia dalam: English

ABSS, dahulunya dikenali sebagai MYOB, ialah penyelesaian yang kaya dengan ciri dan berkuasa untuk perniagaan bersaiz kecil dan sederhana,

Ia lebih daripada sekadar penyelesaian perakaunan. ABSS mempunyai ciri pengurusan perniagaan yang membantu anda mengurus dan mengembangkan perniagaan anda dengan lebih baik.

Walaupun ABSS mudah digunakan, terdapat ciri yang tidak jelas kepada pengguna baharu.

Untuk bermula dengan betul, hadiri salah satu kursus latihan yang akan membantu anda menyediakan dan menggunakan ABSS dengan potensi penuhnya.

Jurulatih adalah pakar dalam produk ABSS dengan lebih 10 tahun pengetahuan teknikal, ciri produk dan penggunaan perisian.

Latihan ABSS
latihan abss

Latihan dijalankan dalam talian melalui Zoom, yang bermaksud anda boleh hadir dari mana-mana sahaja!

ABSS Accounting & ABSS Premier

Sama ada anda sedang menyediakan untuk bermula atau sedang bekerja dengan fail syarikat sedia ada, anda akan mempelajari cara yang betul untuk menyediakan semua akaun, kod cukai dan fail kad yang berkaitan.

Inventori ABSS

Kursus ini menyediakan arahan yang komprehensif dalam menggunakan ciri inventori dalam ABSS Accounting dan ABSS Premier dengan potensi sepenuhnya.

Anda akan belajar bagaimana untuk mengakaunkan transaksi inventori dan memastikan rekod yang tepat dikekalkan.

Berbilang mata wang ABSS Premier

Ketahui tentang keupayaan ciri berbilang mata wang dalam ABSS Premier, bagaimana anda boleh merekodkan urus niaga dalam mata wang asing dan menjejaki keuntungan atau kerugian kadar pertukaran yang direalisasikan dan tidak direalisasi.

ABSS Payroll

Ketahui cara menyediakan perisian ABSS Payroll anda dan proses gaji pekerja anda berjalan tepat pada masanya dan tepat.

Kursus ini juga akan merangkumi penyesuaian kategori gaji, kategori cuti, pencetakan slip gaji, Borang EA, TP1 dan TP3 seperti yang dikehendaki oleh Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia, menjana fail autopay untuk penyerahan dalam talian melalui Portal LHDN.


hrd boleh dituntut

Kursus latihan ABSS boleh dituntut daripada HRD.

Artikel ini juga tersedia dalam: English

Sitemap  |  Privacy policy
error: Selection disabled